om oss

HISTORIE

Spiro Service ble startet i 1989. Opprinnelig var vi et spesialverksted for Interspiroprodukter, samt trykkprøving.

På den tiden var kundemassen stort sett knyttet til røykdykking. Men en naturlig utvikling og nye oppgaver ført til at vi også knyttet til oss kunder i dykkerbransjen. Både profesjonelle og sportsdykkere.

Dette har resultert i at vi kan levere de aller fleste produktmerker til det norske dykkermarkedet.

Målrettet satsing har også ført til at vi i dag er spesialister på tjenester og varer til yrkesdykkermarkedet. Blant annet oppbygging av overflateforsynte systemer innen kommunikasjon og video.

Spiro Service er for øvrig importør av JHT-produkter. I tillegg importerer vi tilbehør som yrkesdykkerbransjen er i behov av.

Vi har ikke glemt kravene som sportsdykkere setter og kan trygt si at vår utstyrsavdeling har det beste på kvalitetssiden.

Spiro Service følger alle krav og er sertifisert for det arbeid vi gjør. Vi setter også vår ære i å kunne levere all nødvendig dokumentasjon på servicejobber som utføres

Daglig leder, Jan Dørdal, har vært i dykkerbransjen siden 1973. Han har også ansvaret for verkstedet. I tillegg har han bakgrunn som brannmann.

VERKSTED

Foruten et velutstyrt verksted, med nødvendig spesialutstyr og verktøy, er samtlige knyttet til service og vedlikehold hele tiden oppgradert med de nyeste kurser og sertifiseringer for reparasjon av dykker- og pusteutstyr.

Vi setter vår ære i at alle kunder kan stole på vår service.

Broco
Kirby Morgan
logo
logo
logo
logo
logo
Logo
Logo2
Logo3